4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twirlsters van De Harmonie Vroomshoop komen met 1 gouden beker en 7 medailles terug van Twirlconcour

· 1074× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 13 mei deden maar liefst 14 solisten , een duo en team B mee van De Harmonie Vroomshoop op het Twirlconcours in Dedemsvaart. Dat de meiden van Vroomshoop niet onopgemerkt bleven op de vloer bleek wel tijdens de prijsuitreiking. Ondanks de grote concurrentie op sommige onderdelen konden de meiden toch 1 beker en 7 medailles in ontvangst nemen. De medailles die werden behaald op het onderdeel 1 – baton in hun eigen categorie waren Sanne Vos 1e , Marlinde Kroeze 3e, Dianne Laarman 2e, Maud Jansen 1e. Op het onderdeel KidsTwirl pakte Esmee Wuite de 1e plek. Solo Dance Twirl pakte Pien Melenberg een 3e plaats en op Duo Dance Twirl de zusjes Iris en Maud Jansen een 1e plaats. Team B, die voor het eerst met hun nieuwe show de vloer opgingen, mochten de gouden beker mee naar huis nemen.

Met deze resultaten zijn de instructrices Melanie Arkes en Iris Jansen meer dan tevreden. Met de feedback die ze mee kregen van de jury gaan ze aan de slag voor het eigen concours op zaterdag 10 juni in activiteiten centrum Het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›