4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitreiking SLvH ambassadeurscertificaat bij afscheid burgemeester Visser

· 1247× bekeken

TWENTERAND - Op 11 mei 2017 zijn bestuursleden van de Samenloop voor Hoop Twenterand bij het afscheid van burgemeester Cornelis Visser geweest. Hij is onze allereerste Samenloop voor Hoop ambassadeur omdat hij in 2014 het 24-uurs wandelestafette evenement naar Twenterand heeft gehaald. Dat verdient een Samenloop voor Hoop Twenterand ambassadeurscertificaat! Ook hebben we ons allereerste ambassadeurswijn aan hem uitgereikt. De ambassadeurswijn is binnenkort ook bij ons te koop.

Wij zijn Cornelis Visser erg dankbaar voor zijn aanjagersrol in 2014 en steun aan onze SLvH organisatie in 2017. Geweldig dat de donaties van zijn afscheid ten goede komen aan onze samenloop op 23 en 24 juni 2017.
Het bestuur van de Samenloop voor Hoop Twenterand wenst Cornelis Visser en zijn gezin alle goeds in Katwijk. We verwachten hem op 23 of 24 juni nog wel even te zien wanneer hij ons het vandaag uitgereikte 'leen'-samenloopspandoek terug komt brengen.

Samen komen we steeds dichterbij. Aanmelden als loper en/of vrijwilliger kan via https://www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand
Foto's met dank aan Anne Visserman.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›