4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Statushouders ontvangen Participatieverklaring

· 847× bekeken

TWENTERAND - Woensdag 10 mei ontvangen 14 statushouders in Twenterand een Participatieverklaring van burgemeester Visser. Met de ondertekening hiervan verklaren zij bereid te zijn een actieve bijdrage te leveren aan de Twenterandse samenleving.
De Participatieverklaring wordt met ingang van 1 juli 2017 een verplicht onderdeel van de inburgering. Vooruitlopend hierop biedt de gemeente Twenterand in samenwerking met Vluchtelingenwerk Oost Nederland sinds eind vorig jaar workshops aan voor vluchtelingen die in de gemeente zijn komen wonen.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›