4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Max Hair & Beauty behaalt tweede prijs bij prestigieuze Coiffure Award 2017

· 1457× bekeken

VROOMSHOOP - Max Groote, die onlangs zijn eigen kapperszaak Max Hair & Beauty in het centrum van Vroomshoop opende, heeft een 2e plaats in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland: Coiffure Award. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vond zondag 7 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal 4 foto's in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

Natuurlijke elementen en strakke afwerking
De beelden laten zien waar Max goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie. “Mijn serie is gebaseerd op natuurlijke elementen. Eigenlijk is de set daardoor strak en toegankelijk met een ruige afwerking”, zegt Max over zijn eigen ontwerp. Max heeft een 2e plaats behaald voor de ‘Consumer Award’. Daarbij werd de consument gevraagd om zijn stem uit te brengen.

Over Coiffure Award
De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor één van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van één van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon.

De Coiffure Award is een 50/50 partnership tussen Coiffure Magazine en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in London door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend.

De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevent en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. www.coiffureaward.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›