4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Commissaris van de Koning benoemt waarnemer in Twenterand

· 1261× bekeken

TWENTERAND - Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten heeft mevrouw A.E.H. van der Kolk aangesteld als waarnemend burgemeester in Twenterand. Zij zal half mei in haar nieuwe gemeente beginnen.

Annelies van der Kolk was eerder al waarnemend burgemeester in Rensouwde, Westervoort en Hardewijk. Daarnaast is ze gedeputeerde geweest in de provincie Gelderland. De Commissaris van de Koning heeft voor een waarnemer in Twenterand gekozen omdat Cornelis Visser per 18 mei burgemeester wordt van Katwijk. Mevrouw Van der Kolk zal aanblijven tot er in Twenterand een nieuwe burgemeester is benoemd. 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›