4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Tweede fase revitalisering bedrijventerrein De Sluis te Vroomshoop klaar

· 806× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdag 20 april is de tweede fase van de revitalisering van bedrijventerrein De Sluis in Vroomshoop officieel opgeleverd. In het bijzijn van wethouder Martha van Abbema en een afvaardiging van de ondernemers van De Sluis, is een schouw gehouden langs de uitgevoerde werkzaamheden aan de Sluiskil, Sluiskade en Sluiskolk. Van Abbema is tevreden: “De wegen liggen er weer mooi strak bij. De infrastructuur van De Sluis is nu weer helemaal up to date.”

De gewenste kwaliteitsimpuls in uitstraling, toegankelijkheid en veiligheid kon gegeven worden dankzij geld van de gemeente Twenterand en een subsidie van de provincie Overijssel. Van Abbema daarover: “Aantrekkelijke bedrijventerreinen zijn goed voor het economisch klimaat in Twenterand. De gemeente blijft zich hier samen met de ondernemers voor inzetten.”

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door aannemer Roelofs uit Den Ham, in afstemming met het gemeentelijk Platform Economische Zaken Twenterand, de werkgroep van ondernemers De Sluis en de ondernemersverenigingen IKVO en BBV.

Op de foto van links naar rechts: de heer G. van der Vegt (procesbegeleider/Incite Projects), de heer G. Hoiting (aannemer/Roelofs Wegenbouw), heer M. Stelling (ondernemer op De Sluis/Stelling Vroomshoop B.V.), de heer A. Hornstra (ondernemer op De Sluis/Hammesfahr), mevrouw. M. van Abbema (wethouder Economische Zaken/Gemeente Twenterand), de heer W. Sturris (voorzitter ondernemersvereniging IKVO/ De Groot Vroomshoop), de heer O. van Beurden (ondernemer op De Sluis/DAC-Electric) en de heer J. van Faassen (aannemer/ Roelofs Wegenbouw).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›