4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijven voor avondvierdaagse Vroomshoop

· 1501× bekeken

VROOMSHOOP - Vanaf 24-4-2017 is het mogelijk je al in te schrijven voor de avondvierdaagse Vroomshoop die gehouden wordt van 12-16 juni 2017. Mensen die gaan lopen als groep, vereniging, bedrijf of individueel kunnen zich via de site www.4daagse-vroomshoop.nl aanmelden.
Je kan (eventueel) een groepsnaam kiezen en een afstand 2,5 km, 5 km of 10 km. Daarna maak je het bedrag over en ontvang je per mail een deelnamebevestiging. Let op: tot en met 1 juni 2017 hebben we een speciale vroegboekkorting want dan kost deelname maar € 2,50 i.p.v € 3,50. Vermeld bij de bankbetaling duidelijk de naam van de lopers/groep.

De start en finish is elke avond bij Het Punt te Vroomshoop. Van tevoren worden de routes en de starttijden bekendgemaakt. Individuele lopers mogen zelf weten hoe laat ze starten. Er wordt gelopen van maandag tot vrijdag. De woensdag is een rustdag c.q. inhaaldag bij slecht weer. De routes lopen allemaal door het dorp heen en meer dan 90% van de straten wordt aangedaan. Thuisblijvers kunnen lekker in de voortuin gaan zitten om iedereen aan te moedigen want de routes worden ook gepubliceerd in alle kranten en media.

Dit jaar mogen ook honden meelopen samen met hun baasje. Speciaal voor de (kleine) kinderen of ouderen is er ook een speciale 2,5 km route gemaakt zodat ook zij mee kunnen doen. Zit u in een rolstoel en wilt u graag meedoen? We hebben vrijwilligers klaar staan die u graag helpen en eventueel kunnen drukken. Geeft u dit aub aan bij de opgave.

Scholen/klassen worden via school ingeschreven, dus daar gaat ook de betaling via school. Dit hoeft u dus niet separaat door te geven.
Mocht u meer info willen of nodig zijn kijkt u dan op de website of mailt u naar info@4daagse-vroomshoop.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›