4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitzwaai concert vanavond integraal op Delta TV, later een samenvatting

· 842× bekeken

VRIEZENVEEN - Op vrijdag 21 april neemt de Vriezenveense Harmonie afscheid van haar erevoorzitter, burgemeester Cornelis Visser. Zowel de A-slagwerkgroep als het A-orkest geven dan een concert in zijn “werkpaleis” aan het Manitobaplein. Het concert begint om 20:00 uur. Nadat de burgemeester eervol is ontheven uit deze functie, zal hij muzikaal worden begroet door een afvaardiging van muziekvereniging DVS uit Katwijk. Visser volgde Helmer Koetje op, die tot aan zijn overlijden op 31 mei 2010 erevoorzitter was. Koetje beleefde met de harmonie twee landskampioenschappen en Visser was aanwezig bij het historische concert in de Hermitage in Sint Petersburg. Wie zijn opvolger wordt en of er op korte termijn een opvolger komt, is nog niet bekend. DeltaTV zal live verslag doen van dit uitzwaaiconcert.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›