4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Beheerdersgebouw begraafplaats Vriezenveen in aanbouw

· 813× bekeken

VRIEZENVEEN - Op de begraafplaats in Vriezenveen wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een nieuw beheerdersgebouw. Dit gebouw krijgt de functie van kantoor, omkleedruimte voor de medewerkers op de begraafplaats en opslag van wat klein materieel in één. Ook zit er een openbaar toilet in dat door bezoekers van de begraafplaats gebruikt kan worden. “Het nieuwe gebouw draagt bij aan een mooie, nette uitstraling van de begraafplaats. Zodra dit beheerdersgebouw klaar is, wordt er een zelfde gebouw op de begraafplaats in Westerhaar-Vriezenveensewijk gemaakt,” aldus wethouder Engberts.

De bouw wordt uitgevoerd door medewerkers van de buitendienst van de gemeente Twenterand. Ook de bouwtekening is door de gemeente zelf gemaakt. Daarnaast werken voor zover mogelijk leerlingen van de BOVO (Beroepsopleiding Vroomshoop en Omstreken) en een participatiewet medewerker mee aan dit project. Engberts daarover: “Zij werken volop mee aan de bouw en leren tegelijkertijd onder begeleiding van een gediplomeerd leermeester van onze buitendienst en dat vind ik een geweldige combinatie.”

De planning is dat het beheerdersgebouw op de begraafplaats in Vriezenveen in april/mei klaar is.

Bij dit atikel ook een foto van het gebouw tot nu toe. Op www.twenterand.nl zijn meerdere foto’s te zien die een impressie geven van de bouw.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›