4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vernieuwde kinderkaart West Twente 2017 nu verkrijgbaar

· 742× bekeken

TWENTERAND - Samen met de Tourist info’s van Wierden-Enter, Nijverdal-Hellendoorn, en Rijssen-Holten heeft Twenterand Tourist Info de Kinderbelevingskaart West Twente opnieuw uitgebracht. Een kleurrijke plattegrond met een rijk aanbod aan activiteiten voor kinderen toont de vele mogelijkheden die de regio biedt. De plattegrond is door de Tourist Info's in West Twente samengesteld. Of je nu wilt pony rijden, klimmen, of varen, er met het eigen gezin op uit wilt, of iets bijzonders zoekt voor een kinderfeestje, de kaart is voor verschillende doeleinden te gebruiken. De kaart wordt gratis uitgegeven via de balies van de Tourist Info’s in de gemeenten Twenterand, Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden.

In Twenterand zijn onlangs twee nieuwe folderuitgiftepunten met toeristische informatie ingericht. Zowel bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop als bij Kulturhus de Klaampe in Westerhaar zijn bovengenoemde Kinderbelevingskaart vanaf heden gratis af te halen. Evenals voorgaande jaren blijft ook de Wereldwinkel in Vriezenveen uitgiftepunt van toeristisch foldermateriaal.
Meer informatie via Twenterand Tourist Info Den Ham. 0546-671778 of info@puurtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›