4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Groot Vroomshoop bouwt aan Tijdlijn

· 1374× bekeken

VROOMSHOOP - De Groot Vroomshoop grijpt haar 90-jarig jubileum aan om de geschiedenis van het bedrijf op te tekenen. Er is een schat aan informatie voorhanden. De grootste mijlpalen worden gedeeld via de nieuwe tijdlijn en eigen social media kanalen. De Groot Vroomshoop bestaat in 2017 90 jaar. Een goede reden voor Willy Pigge en Rineke Limbeek om terug te blikken op mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf. Pigge, oud-directeur, sinds november 2016 met pensioen en Limbeek, voormalig directiesecretaresse, werkten beiden bijna 40 jaar bij De Groot Vroomshoop en weten veel uit eigen ervaring. De vraag van een van de huidige directeuren Wim Sturris om de bedrijfshistorie op enkele A4'tjes te beschrijven kwam dan ook logischerwijs op hun bordje. Zij kennen de geschiedenis en hebben er de tijd voor… Pigge en Limbeek, werkten lange tijd samen en treffen elkaar weer wekelijks bij De Groot Vroomshoop.

Hoewel er weinig officieel was vastgelegd, was er wel een schat aan informatie voorhanden. Informatiebulletins, folders, nota’s, foto’s, krantenknipsels, persoonlijke herinneringen, maar ook de verhalen van Kor de Groot, zoon van de oprichter, die nog heel lang op vrijdag een bakkie kwam doen. ”Ik kan er een boek over schrijven”, was Pigges reactie. En dat geschiedt. In september 2017 wordt het uitgebracht.

Komende maanden bouwen we letterlijk aan onze Tijdlijn. Een aantal mijlpalen en mooie beelden delen we op www.degrootvroomshoop.nl/tijdlijn en via onze social media kanalen. Omdat we trots zijn op ons bedrijf, onze rol in en betrokkenheid bij de maatschappij en 90 jaar historie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›