4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

TTI Twenterand beperkt activiteiten en openingstijden

· 1638× bekeken

TWENTERAND/DEN HAM - Twenterand Tourist Info krimpt als gevolg van opgelegde bezuinigingen haar activiteiten en openingstijden drastisch in. Men laat het volgende weten:

a. Het TTI, vestiging Middendorpshuis te Den Ham is het hele jaar geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur, en op zaterdag van 09.30 - 12.30 uur. Telefonisch is men bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 09.30 uur tot 11.00 uur.
Gedurende de maanden juni, juli en augustus is het TTI, vestiging Middendorpshuis te Den Ham geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.30-12.30 en van 13.30-16.30 uur, en op zaterdagochtend van 09.30-12.30 uur. Telefonisch is men bereikbaar op maandag van 14.00 uur tot 15.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 11.00 uur.

b. Beëindiging per 1 mei van de taken inclusief het dragen van de kosten door het TTI van de elektronische borden in Den Ham en de informatieborden in Vroomshoop.

c. Beëindiging 3 april jl. van onze taken als TTI bij de eind 2015 aan TTI gegeven opdracht rond de centrale Agenda / Programmering (Twenterand Actief). Activiteiten met de eigen TTI Agenda ook in de uitwisseling met Vechtdal Marketing en de regio Twente komt géén verandering.

d) Beëindiging per 3 april van het kosteloos begeleiden en of adviseren van Stichtingen en organisaties op het terrein van de (marketing) communicatie bij evenementen. De vermelding van activiteiten op de TTI Agenda blijft gehandhaafd.

e) Beëindiging als TTI van de activiteiten veelal in samenwerking met ondernemers uit Twenterand op beurzen bijvoorbeeld 50+ beurs, maar ook bij kleinere veelal regionale beurzen.

Belangrijke lopende activiteiten zullen wij veilig stellen, zoals bijvoorbeeld de Twenterand fiets 4 daagse.

Het bestuur TTI en de medewerksters meer in het bijzonder zijn zich bewust van de gevolgen voor u en vooral voor onze bezoekers. Wij zullen het uiterste doen om binnen onze beperkte mogelijkheden het dienstbetoon aan u en aan de inkomende toeristen kwalitatief op niveau te houden. Samen zullen wij er proberen het beste van te maken in deze door de gemeente Twenterand veroorzaakte omstandigheden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›