4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verrassende bridgedrive op locatie van Bridgekring Vroomshoop

· 672× bekeken

VROOMSHOOP - Veertig leden hadden zich ingeschreven voor dit feestelijke gebeuren. Het enthousiasme en de gezelligheid waren zeer groot. Men startte in Het Punt met koffie. Daarna de eerste twee rondes. Geïnteresseerd spelen, veel lachen en veel bijpraten. Die sociale factor is van groot belang bij onze bridgekring. Dus ook samen lunchen. Zo kom je wel al pratend en bridgend tot de ontdekking dat zo'n bridgeclub veel te bieden heeft. Je houdt je brein in beweging en er is veel intermenselijk contact. Super toch! Toen met z'n allen naar Het Trefpunt in Daarlerveen voor de volgende twee speelrondes. Ontspannen het spelletje spelen, er staat immers niet op het spel.We sluiten daarna af bij Kerkelijk Centrum Irene, onze thuislokatie. Spelletje of twee, drankje en hapje en....natuurlijk de prijsuitreiking. Het was helaas weer voorbij. Wat blijft is het gevoel dat we onze bridgekring graag nog met meer mensen zouden willen "bevolken."

Dus: wij nodigen dan ook van harte andere Vroomshopers (van daarbuiten kan ook) bij onze club te komen. U krijgt dan natuurlijk les, instructies, cursus of hoe je dat maar noemen wilt. Elke dinsdagavond spelen we in Irene en ...wees gewaarschuwd, het werkt verslavend.
Ook eens proberen? Doen dus! Tot gauw.

Opgeven kan bij onze voorzitter Jan Becker, beckervhp@hotmail.com of per telefoon: 0546-646020

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›