4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

GBT stelt vragen over inconsistent en inconsequent handelen college ten aanzien van bedrijven

· 808× bekeken

TWENTERAND - De GBT, bij monde van raadslid Marcus Elzinga, verbaasd zich over de inconsequente wijze waarop het college met bedrijven omgaat. De GBT noemt als voorbeelden Hein Heun, Foto Konijnenberg en Bebo Parket. In de visie van de GBT wordt er met Hein Heun niet samengewerkt, maar eerder tegengewerkt. Met betrekking tot Bebo Parket wordt gezegd dat het College mee heeft gewerkt aan legalisering van illegale activiteiten. Bij Foto Konijjnenburg, dat detailhandel bedrijft op een bedrijventerrein (wat normaal gesproken niet is toegestaan), wordt blijkbaar een uitzondering gemaakt. Zowel in deze kwestie als in de kwestie van Hein Heun heeft de commissie bezwaarschriften adviezen/uitspraken gedaan. Het college wil voor de een nu een uitzondering maken - te weten Foto Konijnenberg - maar voor de ander (Hein Heun) niet. Dat beschouwt men als inconsequent en inconsistent.

Dan worden door de GBT een aantal vragen gesteld aan het college: die vragen gaan in op de situatie nu en vroeger bij Hein Heun. Vroeger had men hier For Farmers, ook daarover worden vragen gesteld. Ook specifieke vragen over de situatie bij Bebo Parket, en over Foto Konijnenberg.

Wij zijn benieuwd wat het college hierop gaat antwoorden. Hopelijk verschaft het helderheid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›