4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanvraag Akker Project Ondersteuningsfonds 2017

· 748× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen boekjaar 2016 is voor Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker gunstig verlopen, opnieuw was er groei en bloei in omzet en activiteiten. Na een dalende tendens in eerdere jaren is de omzet de laatste 3 jaar weer gestegen. Dit was onder andere te danken aan een succesvolle groei in verkoop in alle productcategorieën en enthousiaste deelname aan de Akkerspaarkaart. Graag laat De Akker via haar project ondersteuningsfonds diverse goede instellingen delen in de winst, via een eenmalige bijdrage. In de afgelopen maand heeft De Akker alle reguliere kerken in Twenterand en directe omgeving hiervoor aangeschreven.

Projecten komen in aanmerking, als zij voldoen aan de volgende criteria:

- overeenstemmen met de christelijke en diaconale doelstellingen van De Akker
- gerelateerd zijn aan een of meer reguliere kerken in Twenterand en de directe omgeving
- uitvoering eenmalig op projectbasis binnen de termijn van 1 jaar
- uniek nieuw project, dus geen gat in een begroting
- aanwezig bij uitreiking op donderdag 1 juni en bereid tot gezamenlijke PR.

Aanvragen dienen schriftelijk voor 1 mei te worden ingediend. De aanvrager dient hierbij een goed gemotiveerde projectbeschrijving en financiële onderbouwing in te dienen. Daarnaast moet worden aangegeven wanneer het project wordt uitgevoerd en wat er naar de vrijwilligers kan worden gecommuniceerd. Aanvraagformulieren, met keuzecriteria, kunt u afhalen en inleveren bij De Akker. U kunt uw aanvraag richten aan: Christelijk Boekenhuis De Akker, Aanvraag: Projectondersteuningsfonds, Westeinde 305, 7671 ES Vriezenveen. Dit formulier kunt u ook downloaden van www.akkerboek.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›