4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA: Kansen voor alle kinderen in Twenterand

· 1028× bekeken

VRIEZENVEEN - Het CDA Twenterand heeft in navolging van de schriftelijke vragen die door de fractie werden gesteld, afgelopen dinsdag 4 april een oproep richting het college gedaan om Twenterandse kinderen een stem te geven m.b.t. de extra gelden die beschikbaar zijn voor kinderen die in onze gemeente in armoede leven. Woordvoerder Roswitha Uitslag; ‘wij vinden het heel belangrijk dat de geld wat we ontvangen hiervoor ook bij de kinderen terecht komt en mogen niet opgaan aan procedures en of instanties. Net zoals bij onze volwassen inwoners die inspraak willen geven willen wij ook dat de kinderen hun stem kunnen laten horen over wat voor hun belangrijk is om hun toekomstplannen te verwezenlijken’ . De fractie heeft daarom aan het college gevraagd om een bijeenkomst te organiseren waar kinderen gezien en gehoord worden en hun wensen in kaart worden gebracht. Naar de mening van de fractie biedt dit immers de beste kansen voor kinderen door kinderen. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen hiervan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›