4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Informatieavonden SamenLoop voor Hoop in Den Ham en Vriezenveen

· 1358× bekeken

TWENTERAND - Op 23 en 24 juni 2017 wordt in Twenterand 24 uur gewandeld voor de kankerbestrijding. In april zijn er 2 informatieavonden over het 24 uurs wandelevenement.
Op donderdagavond 6 april in Den Ham en op woensdagavond 12 april in Vriezenveen. De data voor Westerhaar en Vroomshoop volgen binnenkort.

De informatieavond in Den Ham op 6 april vindt plaats in de kantine van Voetbalvereniging Den Ham, Rohorst 1a, vanaf 19.30u. De informatieavond in Vriezenveen op 12 april begint om 20.00u in het Noordik te Vriezenveen, Krijgerstraat 7.

In Vriezenveen komt Dr. Ir. Bennie ten Haken van de Universiteit Twente vertellen over de stralingsvrije opsporing van lymfeklierkanker met nanotechnologie. De opbrengst van onze samenloop komt mede ten goede aan dit onderzoeksproject. Deze avond wordt begeleid door Gijs Nillessen en het muziekduo Dreams. Het worden informatieve en onderhoudende avonden. De programma’s volgen in de komende week. Dus reserveer de datum en neem je familie, buren, kennissen, vrienden en teamleden mee.

SamenLoop voor Hoop Twenterand 2017 wordt op 23 en 24 juni 2017 gehouden in Vriezenveen, bij manege de Vjenneruiters. SLvHT 2017 wordt georganiseerd door de Rotaryclub Twenterand en KWF afdeling Twenterand (KWF Kankerbestrijding). Zij doen dit samen met vrijwilligers uit de gemeente Twenterand.

Wil jij meehelpen?
Meld je dan aan via de website https://www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand of via de mail twenterand@samenloopvoorhoop.nl We horen ook graag welk bedrijf of vereniging een locatie voor de informatieavond voor Vroomshoop of Westerhaar beschikbaar wil stellen.

Samen komen we steeds dichterbij!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›