4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Stichting Platform Detailhandel Twenterand vangt bot

· 787× bekeken

DEN HAM - Namens de detailhandel heeft de Stichting Platform Detailhandel Twenterand een verzoek ingediend tot handhaving; het ging hier om Foto Konijnenberg, Kroezenhoek 8. Dit omdat detailhandel daar volgens het bestemmingsplan niet is toegestaan. Maar een verzoek tot handhaving, zoals gedaan door de voornoemde stichting, moet altijd door een belanghebbende ingediend worden. En de voornoemde stichting kan niet als belanghebbende worden beschouwd; dit omdat er geen concurrerende fotohandel is die hiervan hinder zou ondervinden. Hierdoor kan deze aanvraag niet aangemerkt worden als een aanvraag conform de Algemene Wet Bestuursrecht. Kortom; de stichting moet zich opnieuw bezinnen over hoe ze hier bezwaar tegen willen maken. Men kan naar de bestuursrechter stappen om dit besluit aan te vechten, maar dat heeft hoogstwaarschijnlijk weinig kans.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›