4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA: Onveilige situatie Den Ham ter hoogte van Harwig

· 1045× bekeken

DEN HAM - De kruising Marleseweg - N341 is onveilig. Hier is sprake van een voorrangssituatie ten opzichte van de Smitstraat. Inde praktijk wordt er door autoverkeer vaak zonder te remmen vanuit de Smitstraat de Marlese weg of de Ommerweg ingereden. Van de andere kant wordt er vaak zonder te remmen vanuit de Ommerweg (vanuit Ommen) de Smitstraat ingereden. De situatie nodigt daartoe uit. Voetgangers en fietsers worden hierbij soms over het hoofd gezien; en dit heeft al in een behoorlijk aantal gevallen tot ongelukken of bijna-ongelukken geleid. Daarnaast geven gebruikers aan dat er ter hoogte van dit punt geen veilige oversteekplaats is op de Smitstraat, dit geldt voor zowel fietsers als voetgangers.Tevens is de uitvoegmogelijkheid voor het verkeer vanuit de Ommerweg te minimaal.
De huidige situatie is de Hammenaren een doorn in het oog en men vraagt daarom dringend om verbetering. Naar aanleiding hiervan heeft het CDA een aantal vragen gesteld, hetgeen zou moeten leiden tot een oplossing voor dit probleem.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›