4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Maud Jansen verzekerd van plaats op voorrondes NK Twirlen.

· 935× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 25 maart deden 4 twirlsters van “De Harmonie Vroomshoop” mee aan het majorette/ twirl concours in Nunspeet.
Het niveau van deze dag was erg hoog, dit bleek ook tijdens het bekendmaken van de punten, onder de 164 optredens werden uitzonderlijk veel promoties behaald. De meiden uit Vroomshoop bleven niet onopgemerkt op de vloer tijdens hun shows. Maud Jansen beet de spit af voor Vroomshoop, zij liet de jury zien dat ze haar 1- batonshow goed onder controle had, dit werd beloond met een 2e plaats in haar categorie Pree- teen beginner met 69.6 punten. Hiermee had Maud voor de 2e keer haar plaatsingspunten binnen gehaald wat betekent dat ze zal deelnemen aan de voorrondes op het NK in november.

Iris Jansen wisselde haar zusje af op de vloer, ook zij liet een mooie 1 – baton show zien aan de jury . Iris behaalde hiermee een 5e plaats in haar categorie Senior beginner met 68,4 punten, hiermee heeft Iris haar eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK binnen.

Dianne Laarman volgde na Iris. Dianne liet uiterst geconcentreerd aan de jury zien dat ze de basis technieken van haar 1 – batonshow goed beheerste. Ze werd dan hiervoor ook beloond met een 3e plaats met 63.4 punten in haar categorie Senior Novice.

Na Dianne gingen de zusjes Iris en Maud voor het eerst samen de vloer op als duo, een lang gekoesterde droom van alle twee. Ze kwamen uit in Senior introductie Duo Dance Twirl , wat betekent dat er een niveau na je optreden door de jury aan je toe gekend wordt. De jury was dusdanig onder de indruk van de duo show van de twee zussen dat er plaatsing volgde naar de categorie Senior beginner. Hiermee sloeg het duo het niveau Novice over. Maud en Iris behaalden maar liefst 67.2 punten.

Als laatste van Vroomshoop was Sarah Offringa aan de beurt. Sarah deed mee op het onderdeel Kids Twirl. Met haar lieve lach en strakke optreden liet ze haar show aan de jury zien. Sarah behaalde een 3e plaats op dit onderdeel. Dit was voor Sarah haar laatste optreden in de Kids Twirl . Ook Sarah zal de volgende keer met een 1-baton show op de vloer staan. De instructrices zijn trots op deze mooie resultaten. Op naar het volgende concours!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›