4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Lente Leven’ in ‘Oos Plekkie’ in Vroomshoop

· 853× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdagavond 23 maart waren bijna 50 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een ‘crea avond’ gehouden met als thema:’Lente Leven’. Onder deskundige leiding van Mariska Pot gingen de dames aan de slag met een oase taartje. Met behulp van vele verschillende materialen (o.a. mos, blaadjes, eitjes, veren e.d.) maakten de dames ware kunstwerkjes van de taartjes. Kleurrijke voorjaarsbloemen maakten de creatie compleet. Het sierlijke geheel werd op een fraai glazen onderbord gezet. Daarnaast werd er nog een mooi geschenkdoosje gemaakt. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten. Emmy Peters vertelde over haar geloof aan de hand van een fragment van een toespraak van Corrie ten Boom.

Om ongeveer 21.30 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een ‘kleine maar fijne Paas 'goodiebag’. We hebben samen van een hele fijne avond genoten! We hopen dit najaar (november 2017) opnieuw een crea avond te houden. Bij dezen bent u daar alvast van op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›