4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorjaarsconcert SDG Westerhaar

· 942× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert in Kulturhus De Klaampe. Onder leiding van dirigent Frank Uuldriks begon de fanfare met het openingsnummer “Rise of the Firebird” en aansluitend werd het koraal “The Day Thou Givest” gespeeld .
De slagwergroep onder leiding van Roy Hendriks bracht voor de pauze de muziekstukken “Zanzibar” en het melodisch werk “The Hobbits” terwijl de fanfare met het concourswerk “A Bamberg Fantasy” liet horen waarom hen dit veel punten had opgeleverd op het concours in Enschede.
Voor de pauze werd het publiek nog getrakteerd met de “Florentiner Marsch” in de bewerking van Mnozil.

Na de pauze liet de slagwerkgroep het publiek met de mars “Caballero” horen wat het komend najaar op het marsconcours in Schiedam zal worden gespeeld.
Zoals gebruikelijk speelde de fanfare na de pauze lichte muziek. Het publiek werd dan ook prima vermaakt met “Brillant Beatles” en “Dance Party” van de componist Peter Kleine Schaars.
De slagwerkgroep stelde “Dance for Percussion” hier tegenover en met “Mc Arthur Park” liet de fanfare met solistische optredens van trompettist Arjan Klinkien en de 14 jarige saxofonist Indy Ekkel horen welk kwaliteit men in het orkest heeft.

Tijdens het concert werden ook enkele leden gehuldigd; Annemarie Heitbrink, Arjan Klinkien, Roelf-jan Schipper (25 jaar lidmaatschap) en Eli Potgieter (12.5 jaar lidmaatschap)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›