4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand Tourist Info komt met twee nieuwe fietsarrangementen

· 1125× bekeken

TWENTERAND - Twenterand Tourist Info heeft, om de nieuwe lente te vieren, maar liefst twee nieuwe fietsarrangementen ontwikkeld. Het eerste arrangement is tot stand gekomen in samenwerking met lunchroom “Bij Saartje“ in Vroomshoop . Met een knipoog naar de zeer bijzondere locatie is het arrangement “Frietje Malle Pietje” als naam meegegeven. De uitkomst voor elke deelnemer is behalve het kennismaken met de bijzondere omgeving van Vroomshoop een overheerlijk portie “Frietje Malle Pietje”. Vanaf april kunnen bezoekers en inwoners kennis maken met de prachtige fietsroute “Vroomshoopse Zwerftocht”. Deze gevarieerde fietstocht van goed 50 kilometer (af te korten tot 22 km) voert vanuit Vroomshoop door het mooie buitengebied, over landweggetjes met fraaie vergezichten, via het “Wierdense Veld” en de “Wuustemoat” naar het eindpunt; Lunchroom Bij Saartje. Hier schuift men dan aan voor een overheerlijk portie friet met kip, paprika en champignons in chilisaus en mayonaise.

Vanaf 1 april 2017 is het mogelijk van maandag t/m zaterdag gebruik te maken van deze fietsroute in combinatie met het arrangement. “De Boer Op”
Bij het tweede arrangement genaamd “De Boer Op” krijgen de deelnemers de gloednieuwe fietsroute “Rivierenroute” mee. Deze route van ongeveer 50 kilometer (af te korten tot ruim 30 kilometer) vanuit Den Ham voert door, langs en zelfs over rivieren, zoals de Regge, Linderbeek en de Vecht. Ook fietst u door het prachtige natuurgebied “Eerder Achterbroek” en langs de “Sahara”. Onderweg zijn er verschillende mogelijkheden om even de benen te strekken. Na afloop wordt u getrakteerd op een heerlijke “Hamse Boerenschnitzel” bij Eetcafé ’n Esch.
Ook dit arrangement is vanaf 1 april 2017 te boeken en wel van woensdag t/m zondag.

Op beide fietsroutes zijn de mooie en bijzondere bezienswaardigheden onderweg aangegeven. De routes zijn bewegwijzerd via het knooppuntensysteem.
Voor boekingen en meer informatie kunt u terecht van maandag t/m zaterdag bij Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham. Tel. 0546-671778, of www.puurtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›