4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Vechtdal Breed Politiek, elke vrijdag van 18 tot 19 uur

· 586× bekeken

Vechtdal Politiek had in haar uitzending van vrijdagavond 17 maart van 18 tot 19 uur, vier raadsleden in de uitzending. “Twenterand” was vertegenwoordigd door Henk Kerkdijk, fractievoorzitter van het CDA; “Hardenberg” door Wim Boersma, fractievoorzitter van de ChristenUnie; “Ommen” door Rini Schunselaar namens de VVD en “Dalfsen” door Johan Wildvank, fractievoorzitter van de P.v.d.A. uit Dalfsen.

Onder leiding van presentator Wim Hulsebosch vond er een terugblik plaats op de verkiezingsuitslag van de Tweede Kamer. In een open dialoog werd van gedachten gewisseld over de mogelijke oorzaken van winst en verlies. Ook werd gesproken over de mogelijk te vormen combinaties voor een nieuwe regering.De aanwezigen waren unaniem van mening dat het belangrijk is voor Vechtdal Breed dat er meer regionale vertegenwoordigers uit Overijssel in de Tweede Kamer komen. Fijn dat wethouder Maurits von Martels (CDA) uit Dalfsen met voorkeurstemmen in de Tweede Kamer zitting mag nemen. Ook kwamen de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 al aan de orde. Al met al een zinvolle uitwisseling in een goede sfeer. Vechtdal Breed Politiek heeft op de vrijdagavonden 24 en 31 maart van 18 tot 19 uur de burgemeesters van Twenterand (nog zittende) en Hardenberg respectievelijk van Ommen en Dalfsen in de uitzending. In die uitzendingen zal aan de orde komen welke onderwerpen zij in 2017 graag verder belicht zouden willen zien in de wekelijkse politieke uitzendingen. Dit met het oogmerk om de inwoners meer te betrekken bij de gemeentepolitiek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›