4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Seniorenbladen Flitsen en Vjennepluuze samengevoegd tot ‘SproakSaam’

· 1082× bekeken

TWENTERAND - ‘SproakSaam’, zo heet het nieuwe informatiemagazine van ZorgSaam Twenterand dat vier maal per jaar gratis wordt verspreid onder alle senioren woonachtig in de gemeente Twenterand, Daarle en Daarlerveen. Dit blad heeft een bereik van ongeveer 8.000 65-plussers. ‘SproakSaam’ is de opvolger van de bladen ‘Flitsen’ en ‘Vjennepluuze’ en beleeft al haar 48ste jaargang. ‘Flitsen’ werd als eerste uitgegeven in 1969 en was gericht op de kernen in de voormalige gemeente Den Ham. In 1974 volgde ‘Vjennepluuze’ gericht op de voormalige gemeente Vriezenveen. Beide organen zijn nu samengevoegd en dat geldt tevens voor de apart opererende redacties.

Het blad heeft een volledig nieuwe full color vormgeving gekregen op overzichtelijk A4-formaat, zodat het prettig leesbaar is. Directeur Renny van Faassen is trots: “Er is veel werk verricht met een mooi resultaat. We zijn benieuwd wat de lezers ervan vinden. Wij zien hun reacties graag tegemoet, want het is hún blad.”

In de eerste editie staan, naast een activiteitenoverzicht en vaste rubrieken, verhalen over Westerhaarder Bea Lubbelinkhof die een wens vervulde voor de zieke Julian Fokke, mevrouw Haverkamp over Noaberhulp in De Pollen en de jubileumeditie van het Twenterand Koersbaltoernooi.

SproakSaam is digitaal in te zien via onderstaande link: http://www.zorgsaamtwenterand.nl/media/docs/Seniorenmagazine-maart-2017.pdf

Reacties over SproakSaam zijn welkom door een mail te sturen naar contact@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›