4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrachtwagen Project Veilig Verkeer Nederland afdeling Twenterand

· 1570× bekeken

TWENTERAND - Veilig Verkeer Nederland, afdeling Twenterand, organiseerde op 13, 14 en 15 maart het Vrachtwagen Project waarbij de bassischolieren in Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar uitleg kregen over de dode hoek. Verder kregen de leerlingen ook via een videopresentatie allerlei verkeerssituaties te zien die ze inzichten geven over waar ze zichtbaar zijn voor de chauffeur. De regel is 'zie ik jou zie jij mij'.

Veilig Verkeer Nederland afdeling Twenterand is blij om dit aan de basisscholieren van Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar te mogen aanbieden. Volgend jaar ontvangt Den Ham dit project. Het is een waardevol en inzichtelijk project en dat kan de chauffeur van Chauffeurs Vereniging Friesland ontzettend goed presenteren.

Veilig Verkeer Nederland afd;Twenterand tevreden met het thema vrachtwagen project met de dode hoek. Basisscholieren van de groepen acht waren zichtbaar geïnteresseerd. Inzicht is geboden en dan mogen ze het nu zelf in de praktijk leren te zien door ervaring op te doen.

"We zijn elk jaar actief met veel projecten. De eerstvolgende die op de planning staan zijn het Verkeersexamen op 6 april en vervolgens doen alle kernen mee aan het praktisch fietsexamen. Op 22 april is er een Caravancontrole in Den Ham. Via onze website Veilig Verkeer Nederland afd. Twenterand kun je ons volgen. We zijn blij met de steun van onze plaatselijke gemeente die het voor ons mogelijk maakt deze activiteiten te kunnen aanbieden. Want verkeer blijft in beweging en wij bewegen graag mee om uitleg te geven zodat de kwetsbare jeugd inzichten krijgt om zichzelf te kunnen beschermen en zich daardoor veiliger kunnen handhaven in het verkeer. Maar eigenlijk is het ook geschikt voor alle leeftijden". Aldus Fenje Nevenzel, voorzitter van Veilig Verkeer Nederland afd. Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›