4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

College wil het jongerenwerk nog beter laten signaleren

· 734× bekeken

VRIEZENVEEN - Het college heeft de notitie "Jongerenwerk in Positie" in concept vastgesteld. Deze notitie is inmiddels met alle betrokken organisaties doorgenomen. Dat zijn Zorgsaam Twenterand (inlooppunten in Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar), Stichting Reflection (Vriezenveen) en Stichting Jongerenwerk Den Ham (Den Ham). De bedoeling is dat er één inloop per kern openblijft. In Vriezenveen zal er dus maar één van de twee overblijven. Het aantal formatieplaatsen zal niet wijzigen, het budget blijft ook onveranderd. Verder werkt men ook aan één team jongerenwerk Twenterand; dit moet het mogelijk maken dat jongerenwerkers elkaar versterken en vervangen. Daardoor wordt ook de organisatie minder kwetsbaar bij het uitvallen van een jongerenwerker. En men heeft dan ook meer tijd om proactief de straat op te gaan, om vroegtijdige signalering te kunnen doen.

Hoe gaat het nu verder? In 2017 wordt verder met alle betrokken partijen (zie boven) overlegd over de gewenste uitvoering; in 2018 zal de nieuwe werkwijze ingaan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›