4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De invloed van de politiek op het Vechtdal

· 862× bekeken

VRIEZENVEEN - Hoe zorgen we voor een goed politiek beleid in onze regio? Omroep NOOS organiseert samen met de omroepen Vechtdal Leeft, Delta FM en de LoDon een aantal thema-avonden over die vraag. Hiermee bereiden de omroepen, de inwoners van het Vechtdal voor op de komende verkiezingen. De Vechtdalbrede omroep heeft een aantal zeer bekwame politici weten te strikken voor vanavond. Aan tafel John Kerstens, lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens de Partij van de Arbeid, Daniël Koerhuis, kandidaat van de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen 2017 en ambtenaar in Brussel samen met burgmeester Cornelis Visser van Twenterand bespreken de presentatoren Michel Oskam en Wim Hulzebosch de hete hangijzers in de politiek. De onderwerpen als het vluchtelingenbeleid, de zorg, de werkgelegenheid, werken net over de grens in Duitsland, de infrastructuur en de invloed van Europa hierop komen uitgebreid ter sprake. De luisteraars krijgen een goed beeld van de huidige stand van zaken in de landelijke politiek en wat de gevolgen hiervan zijn voor het Vechtdal. Vaak zijn het mooie verkiezingsbeloften, maar hoe gaan we dat met zijn allen betalen? Hierover praten Michel Oskam en Wim Hulzebosch vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur met landelijke politici. De belangrijkste verkiezingsthema’s, zoals gezondheidszorg, immigratie en de Europese Unie komen aan bod. Aanstaande dinsdag zal Malik Azmani aanschuiven, Malik maakt deel uit van de VVD fractie in de Tweede Kamer en is woordvoerder voor Asiel, Integratie en Immigratie.

De laatste 3 uitzendingen in het kader van de verkiezingen zijn op Delta FM als volgt te beluisteren, steeds van 18-19 uur:

Vandaag, 10 maart John Kerstens (PvdA), Daniël Koerhuis (VVD), Burgemeester Visser (Twenterand)
Maandag 13 maart Fred Kerkhof (50Plus), Jhr Maurits von Martels (CDA)
Dinsdag 14 maart Malik Azmani (VVD), woordvoerder 2e kamer asiel, integratie, immigratie

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›