4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Four Roses adopteert Twents Bluesevenement

· 876× bekeken

DEN HAM - Het internationale whiskeymerk Four Roses adopteert het Bourbon Blues & BBQ festival in Twenterand, dat maakte whiskyschrijver en Kentucky Colonel Hans Offringa, ambassadeur van Four Roses, vandaag bekend. Four Roses zal een belangrijke rol spelen in de marketing rondom het evenement en neemt het festival mee in een landelijke promotie.

Jerry Blekkenhorst, eigenaar van De Zandstuve en organisator van het festival: “Wij zijn erg trots dat we als regionaal evenement worden erkend door een Internationaal opererend bourbonlabel. Niet alleen voor het festival, maar ook voor Twente is dit een mooie opsteker en een kans om ons nog beter op de kaart te zetten”.

Het Twentse festival is het eerste festival in Europa dat blues combineert met bourbon whiskey en barbecue. De bijzondere mix van elementen die kenmerkend zijn voor de jaren ’50 vullen elkaar goed aan. Het pure geluid van de blues in combinatie met karaktervolle bourbon whiskey en robuuste streekproducten van de BBQ maken het evenement uniek in zijn soort.

De line-up dit jaar wordt aangevoerd door Guy Verlinde & The Houserockers. Na jaren van hard werken is Guy Verlinde, voorheen bekend als Lightnin’ Guy, de blues-trots geworden van onze zuiderburen. Op zijn naam staan ‘Winner Belgian Blues Awards’, ‘4th Place European Blues Awards’ en ‘Voted Best Live Act’. Maar hier houdt het nog niet op; in zijn nieuwe formatie ‘The Houserockers’ zit Richard van Bergen in de gelederen – die in 2015 de Dutch Blues Awards won.

Verder zijn er grote BBQ-smokers en Greeneggs, waarop niet alleen het karaktervolle vleesproduct van Blonde Aquitaine rund wordt bereid, maar ook overheerlijke malse spareribs. Voor de fijnproevers is er een speciaal ingerichte whiskeybar waar geselecteerde cocktails van Four Roses worden gemaakt. Het geheel wordt gepresenteerd tussen Amerikaanse oldtimers en er is een Cigarbox workshop waar guitaren worden gemaakt van oude sigarenkistjes. Voor de fijnproevers zijn er sigaren en is er een platenmarkt van (blues)vinyl.

Over Four Roses
Four Roses staat sinds haar oprichting in 1888 voor “Mellow Moments”. Momenten die iedereen nodig heeft, hoe druk je ook bent, waarin je een moment neemt om even stil te staan en van het leven te genieten. Die spaarzame momenten worden bijzonder met Four Roses. Met onze handgemaakte bourbon levert Four Roses de kwaliteit die zo’n moment verdient. Mellow Moments zijn net als Four Roses Bourbon: zacht, verfijnd en authentiek. Mellow Moments en Four Roses Bourbon gaan naadloos samen.

Maar authentieke Mellow Moments stoppen niet bij onze bourbon. Zowel Four Roses Bourbon als de bluesmuziek hebben een lange, rijke geschiedenis met pieken en dalen, die opvallend vaak samenvallen. Deze twee authentieke Amerikaanse iconen, die een vergelijkbaar pad bewandelden, zijn terug van weggeweest en vormen een ideale combinatie voor jouw Mellow Moments.

Tickets en informatie
Het Bourbon Blues and BBQ festival vindt plaats op zondag 21 mei vanaf 15.00 uur bij De Zandstuve Feesten en Ontmoeten, Dennenweg 11 in Den Ham. Kaarten á € 10,00 zijn verkrijgbaar via de website www.bourbonbluesandbbq.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›