4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Tot de Nek in de Drek obstacle mud run nu al groot succes

· 883× bekeken

VRIEZENVEEN - Dat de Tot de Nek in de Drek obstacle mud run een groot succes was in 2016 was al bekend. De tweede editie, welke plaatsvindt op 1 juli a.s. is een nog groter succes. Vier maanden voor het evenement zijn alle startbewijzen verkocht! Het enthousiaste bestuur is sprakeloos en ontzettend trots dat Tot de Nek in de Drek zo’n groot succes is. Op alle afstanden starten vele enthousiaste deelnemers en deelnemertjes. Op de 7,5 kilometer starten zelfs ruim 2.000 fanatiekelingen. Om 11.00 uur starten de eerste lopertjes voor 2 kilometer plezier in de drek. Het belooft een fantastisch evenement te worden, nog groter en spectaculairder dan de eerste editie. Het bestuur dankt via deze weg iedereen die op welke wijze ook betrokken is bij de voorbereiding. Het belooft een groot feest te worden in Vriezenveen op 1 juli.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›