4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gezocht: nieuwe leden voor de Adviesraad Sociaal Domein

· 1469× bekeken

TWENTERAND - Gezocht: nieuwe leden voor de Adviesraad Sociaal Domein
Wij maken deel uit van de Adviesraad Sociaal Domein Twenterand in oprichting (voorheen Adviesraad Wmo).

We denken mee en gaan gevraagd en ongevraagd advies geven aan de gemeente over de ontwikkelingen op het gebied van Jeugdhulp, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), de Participatiewet en de verbinding met Passend Onderwijs.

Het gaat daarbij om de volgende thema’s:
1. Samen leven in buurt en dorp
2. Opgroeien en ontwikkelen (Jeugd)
3. Vrijwilligerswerk en mantelzorg
4. Meedoen gemakkelijker maken (Participatie)
5. Preventie zorg en opvang

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken enthousiaste inwoners van Twenterand die vanuit hun eigen ervaring of beroep mee willen doen en denken over allerlei onderwerpen binnen het sociale domein. Vindt u het leuk om mee te lezen met beleidsstukken en een vertaling en uitwerking ervan te maken voor de praktijk? Dan zijn we naar u op zoek!

Door nauw contact te hebben met onze achterban weten we wat er speelt in de samenleving. Als adviesraad zijn we spreekbuis richting de gemeente voor alle inwoners van Twenterand. Goede contactuele vaardigheden zijn dan ook van groot belang als lid van de adviesraad.
Gemiddeld bent u één uur per week bezig met de adviesraad. De werkzaamheden bestaan uit het lezen van stukken, meedoen tijdens overleggen en contacten onderhouden met de achterban. Het is niet elke week even druk, soms kost het meer tijd en andere weken minder.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Adviesraad Sociaal Domein of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met (interim) voorzitter Dorien Vellinga via 0546 - 564 498 / 06 - 16412850 of stuur een e-mail: dorien.vellinga@xs4all.nl. U kunt ook een kijkje nemen op de pagina van de Adviesraad Wmo op de websites van de gemeente Twenterand of de Zorginformatie●punten: www.twenterand.nl/adviesraad www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›