4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het Liefferdinck in Den Ham zoekt vrijwilligers

· 3932× bekeken

DEN HAM - Woonzorglocatie Het Liefferdinck van ZorgAccent in Den Ham is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de zorgverleners te ondersteunen in de huiskamers. Als vrijwilliger bij Het Liefferdinck kunt u op allerlei terreinen van betekenis zijn voor de bewoners. Zo kunt u op de huiskamer helpen bij de broodmaaltijd en aansluitend bijvoorbeeld een groepsspel spelen. Verder kunt ook ondersteunen bij het delen van koffie en thee. Ook als persoonlijk begeleider kunt u het leven van de bewoners net iets mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een gesprekje, een wandeling of samen een ijsje eten op De Brink. U bepaalt zelf wat, wanneer en hoe lang u zich als vrijwilliger wilt inzetten. Natuurlijk in overleg met de medewerkers en bewoners

Wie goed doet, goed ontmoet. Binnen de woonzorg werkt ZorgAccent met kleine zelfsturende teams. De vrijwilligers maken samen met de medewerkers en mantelzorgers als het ware deel uit van een kleine community. Onder het motto Net als Thuis doet ZorgAccent er alles aan om de bewoners zich zo thuis mogelijk te laten voelen. Medewerkers kijken samen met bewoners, familie en vrijwilligers naar oplossingen en helpen bewoners zoveel mogelijk het leven te leiden dat zij willen. Op zo’n manier dat iedereen zich thuis voelt. Veilig, vertrouwd en gezellig. Als vrijwilliger bent u hierin een onmisbare schakel.

Interesse of meer informatie? Mensen die op vrijwillige basis de bewoners van Het Liefferdinck net dat beetje extra willen bieden, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Gerda Lambers. Gerda: ’Jong of oud, man of vrouw. Iedereen is welkom als vrijwilliger in Het Liefferdinck. Als zij het maar leuk vinden om persoonlijke aandacht te geven aan onze bewoners! En dat kan op allerlei manieren en op tijden dat de vrijwilliger het uitkomt!’ Gerda Lambers is bereikbaar op 0900-0678 (lokaal tarief) of per mail: g.lambers@zorgaccent.nl Op http://www.zorgaccent.nl/vrijwilligerswerk vindt u meer informatie en kunnen geïnteresseerden ook solliciteren als vrijwilliger. U vindt hier ook een filmpje over een vrijwilliger op Het Liefferdinck.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›