4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vechtdal Breed op TV markeert begin samenwerking

· 2179× bekeken

TWENTERAND - Zoals al eerder gemeld via dit medium is er nu een samenwerking tussen Delta (Twenterand), NOOS (Hardenberg), Vechtdal FM en Vechtdal Leeft (Dalfsen en Ommen). Inmiddels is er ook een overkoepelende stichting opgericht, genaamd "Regionale Omroep Vechtdal Breed". De voorzitters van de omroepen die hieraan meewerken, zitten in het bestuur van die overkoepelende stichting.

Om het begin van deze samenwerking te markeren, is er een video gemaakt, waarin de voorzitters van de vier omroepen, en de burgemeesters van de vier gemeenten hun visie geven op deze samenwerking. Het duurt iets langer dan een kwartier - en als u kijkt zult u merken dat er veel over de eigen identiteit wordt gesproken. Dat deze identiteit in stand blijft is een belangrijke pijler van deze samenwerking.

Deze video is te bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CFPXnY8LKp8

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›