4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Karoverdracht van De Doppe aan de Smoezen is een feit

· 1296× bekeken

VROOMSHOOP - Optochtcommissie De Doppe uit Vroomshoop heeft gisteravond officieel de carnavalswagen overgedragen carnavalsvereniging De Smoezen. 'We kijken terug op een gezellige avond waarbij Prins Mark en Adjudant Richard, samen natuurlijk met de Raad van Elf, de praalwagen in ontvangst heeft genomen', aldus Jos Warringa, voorzitter van De Doppe.

Dit jaar bestaan De Smoezen 66 jaar, een jubileumjaar in carnavalsland. Ook heeft De Doppe een jubileumjaar, zij bestaan namelijk 11 jaar. Speciaal voor dit jubileum heeft De Doppe een praalwagen gekocht en opgeknapt. Vanaf september is de bouwgroep enthousiast bezig om alles op en rondom de deelname aan de optocht te regelen.

Het enthousiasme om mee te lopen in de optocht groeite enorm binnen de carnavalsvereniging, maar ook daarbuiten. Dat zie je terug in het aantal lopers dat zich heeft opgegeven om met De Smoezen mee te lopen. Maar liefst 240 enthousiaste carnavalsvierders lopen zondag 26 februari mee in de optocht van Geesteren. De wagen zal aanstaande zaterdag ook te zien zijn tijdens de optocht in Langeveen.

Foto: Niek Erents

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›