4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zwemschool Beerze Bulten ‘Beste Zwemschool van Overijssel’

· 650× bekeken

BEERZE - De Zwemschool van Vrijetijdspark Beerze Bulten is verkozen tot ‘Beste Zwemles aanbieder van Overijssel’ door de Nederlandse Zwembaden. Op zwemles-vergelijken.nl kregen bezoekers de mogelijkheid zwemlesaanbieders een klantcijfer te geven. Zwemschool Beerze Bulten behaalde het hoogst mogelijke klantcijfer en is hierdoor verkozen tot Beste Zwemschool van Overijssel.

Herma Drenthen, coördinator van de zwemschool, nam op zondag 5 februari de prijs in ontvangst tijdens de uitreiking in Utrecht. “Een enorme motivatie voor het team van Zwemschool Beerze Bulten, we zijn trots op deze mooie beoordeling. Tijdens de zwemlessen merken wij dat de ouders en kinderen erg enthousiast zijn over de 2-uurs zwemlessen die wij bieden. Door deze effectieve vorm van lessen en het kindvriendelijke zwemonderwijs zijn de kinderen in staat om in een hoger tempo hun A-zwemdiploma te halen”. Bij Zwemschool Beerze Bulten hebben kinderen gemiddeld 25 lessen nodig voor het behalen van het A-diploma. Daarnaast maken steeds meer kinderen gebruik van ‘turbolessen’ gedurende vakantieperiodes.

De zwemschool biedt tevens de mogelijkheid om privélessen te volgen of om in te stromen als het kind al eerder les heeft gehad. Kinderen krijgen dan meer ondersteuning en aandacht. Ouders kunnen online de vorderingen van hun kind volgen en blijven zo betrokken. Kinderen die hun zwemdiploma bij Zwemschool Beerze Bulten hebben behaald krijgen een officieel erkend Z.O.N. diploma.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›