4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Reizigersvereniging Alma zoekt voorzitter

· 1058× bekeken

TWENTERAND - De reizigersvereniging Alma (Almelo-Mariënberg) heeft sinds het overlijden van ds. Seinen in 2013 geen vaste voorzitter meer gehad. Men is blij dat Everwijn Dambrink de vacature als tijdelijk voorzitter vervult. Hij heeft veel ervaring op OV-gebied als lid van ROVER en het ROCOV Twente. Van die ervaring wordt dankbaar gebruik gemaakt. Everwijn woont echter in Glanerbrug. Aan de interim periode komt een eind. Alma is daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter. Heeft u zelf belangstelling of weet u iemand die mogelijk in aanmerking komt, neem dan contact op. Mail naar reizigersalma@planet.nl of zie de website www.reizigersverenigingalma.nl 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›