4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ds. Frans Borsje publiceert ‘Als ik over de zee kijk…’

· 1545× bekeken

VRIEZENVEEN - De Vriezenveense oud-predikant Ds K.F.W. Borsje van de Westerkerk heeft recent een nieuw boek gepubliceerd. Hij heeft vanuit zijn studeerkamer in de huidige standplaats Katwijk aan Zee meditaties en mijmeringen geschreven over het uitzicht op zee. De Hervormde Pastorie staat aan de Boulevard naast de witte Oude of Andreaskerk. In de periode zomer 2004 tot najaar 2015 zijn deze destijds verschenen in de Hervormde Kerkbode van Katwijk- Om de Oude Kerk. Alle teksten zijn geïnspireerd door diverse bekende Bijbelteksten over de zee, het is getiteld: Als ik over de zee kijk…..
Deze stukjes zijn gebundeld en uitgegeven in een beperkte oplage, dus verstandig om er snel bij te zijn. Het boekwerk is in te zien en beschikbaar of te bestellen bij Christelijk Boekenhuis De Akker, Westeinde 305 of via www.akkerboek.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›