4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Groot Vroomshoop bestaat 90 jaar

· 1025× bekeken

VROOMSHOOP - De Groot Vroomshoop, een VolkerWessels onderneming, bestaat in 2017 90 jaar. Een mijlpaal. De Groot Vroomshoop ademt hout, getuige ook de oude zwart-wit foto’s die uit de oude doos getoverd worden als er wordt teruggeblikt op de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf. Onze oud-directeur werkt samen met een aantal oud-medewerkers aan een jubileumboek. Hout is een prachtproduct. Het is een onuitputtelijke, hernieuwbare grondstof. Lichter dan staal en beton, makkelijk te bewerken en wonen en/of werken in een houten gebouw is gezond.

Vanuit de gedachte zo veel mogelijk in de fabriek te bouwen, onder geconditioneerde omstandigheden, ontwikkelde De Groot Vroomshoop zich tot waar het bedrijf nu staat. Een verantwoordelijk werkgever van ongeveer 200 medewerkers. Vanuit verschillende afdelingen worden houten deelproducten geleverd, zoals gevels, daken en gelijmde houtconstructies. Ook is er de productie van houten eindproducten, waarbij gedacht kan worden aan bergingen, bouwconcepten in hout en/of houtskeletbouw en complete huisvestigingsoplossingen.

Wie een volledig beeld van De Groot Vroomshoop wil krijgen, kan de nieuwe website bezoeken. Deze is als ‘kick-off’ van het jubileumjaar online gegaan, te vinden via www.degrootvroomshoop.nl. Op deze website staan ook bedrijfsvideo’s waarin twee directeuren gepassioneerd vertellen over hun liefde voor hout, én medewerkers aantonen hoe ver de organisatie is met ontwikkelingen op gebied van BIM, Ketenintegratie en LEAN werken.

Wie live kennis wil maken met de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld het duurzame en verplaatsbare woonconcept Finch, is welkom op de BouwBeurs 2017 van 6 t/m 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. De Groot Vroomshoop presenteert zich in stand 08 E 008.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›