4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

MAX Hair & Beauty opent nieuwe salon in centrum Vroomshoop

· 1480× bekeken

VROOMSHOOP - De nieuwe salon van MAX Hair & Beauty in het centrum van Vroomshoop is maandag 30 januari feestelijk geopend. Eigenaar Max Groote gaat samen met een team van vier personen vanaf 1 februari aan de slag op deze nieuwe locatie. Het pand is de afgelopen periode compleet verbouwd naar een moderne en professionele salon. Max Groote besloot ruim een jaar geleden op eigen benen te staan. Hij opende een eigen salon aan huis aan de Penningkruid in Vroomshoop met een aantal onderscheidende kenmerken: persoonlijk contact, de nieuwste trends en hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Om door te groeien met MAX Hair & Beauty, ruilt de jonge Vroomshoopse ondernemer zijn salon aan huis in voor een centraal gelegen winkelpand in Vroomshoop.

“Dit is het moment om een volgende stap te zetten”, zegt Max Groote. “De salon aan huis groeide uit haar jasje. Met dit nieuwe pand kan ik MAX Hair & Beauty verder ontwikkelen zonder daarbij mijn onderscheidende kenmerken uit het oog te verliezen. De salon is modern ingericht en gelegen op een prachtige zichtlocatie.”

Gratis parkeerruimte en extra personeel
De salon aan de Hoofdstraat 6 in Vroomshoop beschikt over gratis parkeerruimte direct voor de deur. Bovendien is MAX Hair & Beauty vanaf nu geen eenmanszaak meer. “Met de verhuizing naar dit fantastische pand ontstond er ruimte voor extra medewerkers”, legt Max uit. Kristel Tuls is samen met Max op de dinsdag, donderdag en zaterdag werkzaam in de salon. “Kristel is gespecialiseerd in haarkleuringen (colorist). Ook bied ik plek aan twee stagiaires. Daarmee wil ik nieuw talent de kans geven om zich in de praktijk te ontwikkelen”, aldus Max.

Ruime openingstijden
MAX Hair & Beauty hanteert ruime openingstijden met dinsdag en donderdag tot 21.00 uur. Ook op zaterdag is de salon geopend tot 17.00 uur. Er wordt alleen gewerkt op afspraak, hierdoor ontstaan er geen wachttijden voor de klant. “Als mensen vragen hebben of geïnteresseerd zijn, kunnen ze altijd contact met mij opnemen”, aldus Max. Meer informatie over MAX Hair & Beauty is te vinden op: www.maxvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›