4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kaartverkoop voor Gala-avonden en Groot Carnaval van De Smoezen

· 1141× bekeken

VROOMSHOOP - Carnavalsvereniging De Smoezen uit Vroomshoop organiseert op vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari de jaarlijkse Gala-avonden. Decor van deze avonden is de theaterzaal van activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Vele ‘Smoessiesmakers’ zullen ons weer verrassen met creatieve optredens en een verrassende kijk op de hedendaagse samenleving. Het beloven weer twee onvervalste, gezellige en humorvolle avonden te worden. Jubileumprins Mark 1 (Mark Hudepohl) en zijn adjudant Richard (Richard Veltink) hopen dan ook veel bezoekers te mogen begroeten tijdens deze avonden.

Kaarten voor deze avonden zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Belangstellenden kunnen op zaterdag 4 februari een kaartje kopen in de nevenresidentie van de carnavalsvereniging, Café Kremer in Vroomshoop. De kaartverkoop start om 9.30 uur voor de leden van de carnavalsvereniging. Vanaf 11.00 uur kunnen de niet-leden kaarten afhalen. Leden betalen 8 euro per toegangskaart, niet-leden 13 euro. Er kunnen maximaal 6 kaarten per persoon worden gehaald.

Voor senioren is er de mogelijkheid om tot en met donderdag 3 februari 2017 een toegangskaart te kopen bij Stichting ZorgSaam Twenterand, gevestigd in activiteitencentrum Het Punt te Vroomshoop.

Op zaterdag 25 februari 2017 is er vanaf 20:30 uur het Groot Carnaval bij De Zandstuve. Heb je geen zin om in de rij te staan? Koop dan je kaartje vanaf 1 februari in de voorverkoop bij Schuurman Schoenen in Vroomshoop. De entree voor leden is 5 euro, niet leden betalen 10 euro.

Voor meer informatie kunt u terecht op website van de carnavalsvereniging (www.desmoezen.nl).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›