4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Handbikester Jennette Jansen houdt indrukwekkende lezing bij ledenvergadering WTC-Vroomshoop

· 865× bekeken

VROOMSHOOP - Wieler Toer Club Vroomshoop heeft onder een grote belangstelling een zeer geslaagde ledenvergadering gehouden in de kantine van voetbalclub Sportlust te Vroomshoop. Dat de clubliefde leeft blijkt wel uit het feit dat er weer drie leden zijn gehuldigd vanwege hun 25 jarig trouwe lidmaatschap bij de wielerclub. Hans Ardesch, Albert Bos en Henk Stolte zijn dit jaar 25 jaar lid van WTC-Vroomshoop. Deze clubleden zijn in het zonnetje gezet en hebben de bijbehorende zilveren clubspeld met oorkonde ontvangen. Dieks Hekman en Jan Luchies zijn benoemd tot ERE-LID van de wielerclub vanwege hun 35 jarig lidmaatschap en als medeoprichter van WTC in mei 1981. Zij kregen hiervoor de speciale erelid-oorkonde overhandigd.

Dit jaar zijn er geen bestuurswisselingen.

Aan de leden werd het complete jaarprogramma 2017 gepresenteerd waaronder diverse clubtochten die dit jaar door verschillende clubleden zullen worden georganiseerd.
Verder worden er ook dit jaar weer de 2-, 3-, en 5 daagse clubtochten verreden.
De tweedaagse gaat dit jaar richting Amersfoort o.a. langs het Veluwemeer en via de Utrechtse heuvelrug. De driedaagse gaat naar het westelijk deel van het Eifelgebergte in Duitsland tegen de tegen de Luxemburgse grens. De meerdaagse wordt verreden in het middel- en hooggebergte van de Dolomieten in Italië.

Het tweede openbare deel van de vergadering bestond uit een zeer interessante lezing verzorgd door de bekende handbikester Jennette Jansen uit Westerhaar.

In een vol clubhuis van Sportlust Vroomshoop ging de lezing van Jennette Jansen er bij de enthousiaste toehoorders in als koek. Jansen vertelde over haar ervaringen van de deelnames aan maar liefst 6 paralympische spelen. Ze enthousiasmeerde haar publiek met indrukwekkende verhalen over haar doorzettingsvermogen bij de verschillende tegenslagen die ze heeft ondervonden. Ook wat je allemaal wel kunt doen met een handicap. Tijdens het deel over de voorbereiding en de race, die resulteerde in een bronzen plak, luisterde iedereen ademloos. Ook had ze twee van haar handbikes bij zich waarvan ze een zeer gedetailleerde technische uitleg gaf. Het was een zeer interessante en indrukwekkende lezing.

Er werden twee nieuwe zogenaamde “Dienstensponsoren” gepresenteerd nml: Fysio- en Ergotherapie De Haere Vroomshoop en Garage Jan Binnenmars Den Ham. Zij zullen WTC-Vroomshoop voorzien en sponsoren met verschillende diensten.

Het nieuwe fietsseizoen begint op donderdag 2 maart 2017, dan komen de leden ‘s avonds vanaf 19.00 uur bij hoofdsponsor Luvro Tweewielers te Vroomshoop bij elkaar voor verdere clubinformatie 2017.
Eventuele nieuwe leden en belangstellenden zijn hier dan ook van harte welkom.

Het echte wegseizoen begint dan op zaterdag 4 maart 2017 met de traditionele Bonensoeptocht, start om 13.30 uur bij het sportpark De Bosrand te Vroomshoop.
Belangstellenden die meer informatie van de wielerclub WTC-Vroomshoop willen, kunnen contact opnemen met secretaris Martin Lambers via telefoonnummer 0546-642192 en/of via de mail; martin@lambersvroomshoop.nl en/of info@wtcvroomshoop.nl en via de clubwebsite www.wtcvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›