4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politieke uitzending Vechtdal Breed

· 1459× bekeken

VROOMSHOOP - Met ingang van 1 januari 2017 werken Omroep NOOS (Hardenberg), Delta Media Groep (Gemeente Twenterand) en LODON ( Vechtdal FM, Vechtdal Leeft, Gemeente Dalfsen en Ommen) samen in een nieuw politiek programma dat vanaf vrijdag 3 februari 2017 wekelijks live vanuit de studio's van Omroep NOOS in Hardenberg wordt uitgezonden.

Elke vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur zullen de presentatoren Wim Hulsebosch en Michel Oskam tot aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 15 maart 2017, Overijsselse kandidaten voor de Tweede Kamer live interviewen. De kandidaten worden aan de tand gevoeld over politieke zaken die vanuit het Overijsselse van belang zijn, maar Hulsebosch en Oskam schuwen zeker ook niet de grote thema's. Zo kan onder andere ook gesproken worden over ontwikkelingen in de zorg, Europa, ontwikkelingen op het platteland, infrastructuur, pensioenen, defensie, vluchtelingenproblematiek en meer.
Naast Overijsselse kandidaten voor de Tweede Kamer zijn ook maatschappelijke organisaties als ANBO en het CNV uitgenodigd om geïnterviewd te worden.

De deelnemende omroepen gaan het programma tegelijk live uitzenden. Daardoor is een bereik ontstaan van circa 300.000 inwoners.

De uitzending is live op Omroep NOOS te volgen via 107.0 FM en 107.2 FM en via www.omroepnoos.nl Via die website en dan 'Radio gemist' is de uitzending ook op een later tijdstip terug te luisteren. DeltaFM zendt uit op FM 105.3 FM en via www.deltafm.nl. Vechtdal FM zendt via de ether uit op 105.9 FM en 106.3 FM en is in Ommen en Dalfsen te beluisteren via de kabel op 104.1 FM en in Lemelerveld op 106.7 FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›