4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verwenmiddag voor mantelzorgers bij Roelien Hair en Beauty

· 1182× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen woensdag 25 januari heeft Roelien Hair en Beauty aan het Julianaplein 6 in Vroomshoop haar salon beschikbaar gesteld voor een verwenmiddag voor mantelzorgers. Dit kwam voort uit een beursvloerdeal die Evenmens, informele zorg voor elkaar met Roelien heeft gesloten. Als tegenprestatie heeft Evenmens media-aandacht voor de salon geboden. Evenmens is heel blij dat Roelien Hair en Beauty dit met gesloten beurs wilde doen. Juist voor mantelzorgers is het belangrijk om te ervaren dat tegenover de taak als mantelzorger, die soms best zwaar kan zijn, af en toe iets ontspannends staat, zodat men de taak als mantelzorger daarna weer beter aankan.

Tijdens de verwenmiddag konden de mantelzorgers kiezen voor twee behandelingen uit:
- haren knippen/haren verven
- basisgezichtsbehandeling
- handpacking
- wenkbrauwen epileren en verven
- manicuren

Het was een zeer geslaagde middag. Naast de beautybehandelingen was het ook een gezellig samenzijn, met koffie, thee en iets lekkers.
Namens de mantelzorgers spreekt Evenmens haar dank uit aan Roelien Hair en Beauty voor de gastvrijheid en de deskundigheid waarmee de mantelzorgers zijn verwend!

Voor meer informatie voor mantelzorgondersteuning kunt u contact opnemen met Hanna Tangenberg van Evenmens, telefoon 0548-638830 of per mail htangenberg@evenmens.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›