4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kaartverkoop voor gala-avonden Carnavalsvereniging De Smoezen

· 781× bekeken

VROOMSHOOP - Net als voorgaande jaren kunnen de oudere inwoners van Vroomshoop weer gebruiken maken van de voorverkoop van kaarten voor de Gala-avond van “De Smoezen” op vrijdag 10 februari.De senioren uit Vroomshoop kunnen deze kaarten verkrijgen bij Harrie Drenth, van Stichting Zorgsaam Twenterand, tegenwoordig gehuisvest aan de Burgemeester Koetjestraat 2 te Vroomshoop. De kaarten ad € 8.00 kunnen worden afgehaald tot en met donderdag 3 februari 16.00 uur. Openingstijden ma t/m do 8.30 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur, vrijdag alleen van 10.30 – 12.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›