4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD stelt vragen over Almeloseweg Oost Vriezenveen

· 924× bekeken

VRIEZENVEEN - Het college heeft de raad per brief d.d. 21 juni 2016 summier geïnformeerd over een herziening van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost’ en de teruglevering van twee verkochte kavels. De gemeente is er, ondanks het inhuren van mediation, niet in geslaagd voor de opgenomen deadline een bestemmingsplanwijziging door te voeren voor de groenstrook die gelegen is tussen de Almeloseweg en de woon-werklocaties aan de Watergang in Vriezenveen, waardoor de in de koopcontracten opgenomen ontbindende voorwaarden van kracht werden.

De VVD Twenterand is aangesproken over de gang van zaken rond de teruglevering van deze gronden en volgens onze informatie wordt of is de gemeente geconfronteerd met extra kosten en claims .Tevens werd ons verteld dat de gesprekspartner namens de gemeente niet de verantwoordelijk wethouder zou zijn, maar de gemeentesecretaris de heer Henk ten Brinke.

Naar aanleiding hiervan heeft de VVD een aantal vragen gesteld, over hoe het zover heeft kunnen komen, of er claims zitten aan te komen, waarom de secretaris en niet de wethouder, waarom weet de raad dit niet en hoe moet dit betaald worden. Om het maar eens kort samen te vatten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›