4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorzitterswissel Hammer Ondernemers Collectief (H.O.C.)

· 869× bekeken

DEN HAM - Op de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van het H.O.C. in zalencentrum de Beuk mocht scheidend voorzitter Henk Jansen voor de laatste keer de voorzittershamer hanteren. Als bestuurslid vanaf het eerste uur in 1996 was Henk van de Centra, zoals Jansen in de Hammer volksmond nog steeds wordt genoemd, de kleurrijke voorzitter van het H.O.C. In zijn toespraak memoreerde hij de diverse georganiseerde activiteiten van de laatste 20 jaar op zijn eigen humoristische wijze. Dat alles doorspekt met wijsheden als: “Ja zeggen tegen de werkelijkheid en meedenken met het probleem”, maar ook en vooral: “Volg je hart en gebruik je verstand”.

Het H.O.C. in 1996 opgericht op initiatief van de v.v. Den Ham is een verzameling ondernemers uit het Brinkdorp met als hoofddoel het ondersteunen van de v.v. Den Ham, met daarnaast – en dat is het unieke aan deze formule - het aandacht schenken aan jubilea en andere hoogtepunten van overige sportverenigingen en culturele verenigingen binnen het dorp Den Ham. Mede door deze formule is het al die jaren gelukt om het deelnemersaantal rond de 70 leden te houden.

Naast de v.v. Den Ham mochten in het afgelopen jaar dan ook o.a. de stichting Groene Jager, de volleybalvereniging H.V.C., de commissie ouderenreis, het Oranjehart Den Ham, de commissie avondvierdaagse en het Liefferdinck een bijdrage tegemoet zien.
Samen met Henk Jansen nam ook Wim Samsen afscheid als bestuurslid. Ze worden opgevolgd door Jerry Blekkenhorst als nieuwe voorzitter en Ben Samsen.

In zijn eerste toespraak als nieuwe voorzitter bedankte Jerry Blekkenhorst de aftredende leden voor hun inzet in al die jaren en sprak de hoop uit om de succesformule van het H.O.C. ook in de komende jaren te kunnen handhaven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›