4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kaartverkoop toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop

· 824× bekeken

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op 17 en 18 februari 2017 haar jaarlijkse toneelavonden in het theater van activiteitencentrum Het Punt. Toneelgroep Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden een klucht ‘Voorzichtig…breekbaar’. De kaartverkoop begint op donderdag 19 januari in kerkelijk centrum Irene om 19.00 uur.

Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 6 euro per kaart, niet-leden 9 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Na de voorverkoopavond op 19 januari zijn kaarten daarna te bestellen bij Dinie Gerrits (tel.: 0546-645876) of bij Het Punt. De gereserveerde plaatskaarten in december 2016 zijn alleen tijdens de voorverkoop op te halen.

Alle lidmaatschappen voor 2017 worden deze maand door Oranjevereniging Vroomshoop bij de leden bezorgd. Een gezinslidmaatschap bedraagt 7,50 euro per jaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›