4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gezellige koffieochtenden in Vriezenveen

· 1127× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen oktober is de Ontmoetingskerk in Vriezenveen gestart met wekelijkse koffieochtenden. Elke woensdag is van 10.00 – 12.00 uur is de Ontmoetingskerk te Vriezenveen open. De reacties op de koffieochtenden zijn zo positief dat ook in het nieuwe jaar de koffieochtenden weer doorgaan.

“We zijn hiermee begonnen als een experiment,” vertelt Alexander Veerman, predikant van de Ontmoetingskerk te Vriezenveen. “We vermoedden dat er behoefte zou kunnen zijn aan een plek om anderen te ontmoeten. Gewoon een kopje koffie, met aandacht.”

Inderdaad blijken de ochtenden in een behoefte te voorzien. Iedereen is welkom op de koffieochtenden, je hoeft geen lid te zijn van de kerk. “Er komen ouderen, maar ook jonge moeders die op weg naar de markt even een kopje koffie komen doen”, aldus Nanny Gerrits, die als vrijwilliger bij dit initiatief betrokken is. “De koffieochtenden zijn altijd erg gezellig. Het is echt een fijne sfeer”, vult Hennie Wolting, een andere vrijwilliger. In totaal zijn er tien vrijwilligers die bij toerbeurt als gastheer en gastvrouw aanwezig.

De ochtenden zijn gratis toegankelijk, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld ter dekking van de onkosten. U vindt de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat 1.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›