4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwjaarsduik World Servants Vroomshoop

· 852× bekeken

VROOMSHOOP - Net als veel anderen dook ook de actiegroep van World Servants Vroomshoop in het koude water van het Lage Veld. Met volle overtuiging, want ze hadden het wel over voor hun bouwproject in Guatemala en Bolivia. Drie weken lang gaan zij daar klaslokalen bouwen, die levens van vele kinderen zullen veranderen. Door onderwijs te ontvangen, krijgen zij ineens een toekomst. Voor het benodigde geld wilden de jongeren hun koudwatervrees wel trotseren. Gelukkig kregen ze daarbij de warme steun van ouders, die ook meedoken. Het is één van de acties van de 18 jongeren om een kleine 60.000 euro bijeen te brengen. Zie ook de uitzending van RTV Oost. Voor informatie over deze actie, zie www.worldservants.nl groep Vroomshoop of bel 06-53400874.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›