4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Een gezond en voorspoedig 2017 gewenst aan alle kijkers en luisteraars

· 1018× bekeken

TWENTERAND - Namens alle vrijwilligers van DeltaFM, DeltaTV en DeltaPiraat wensen wij alle kijkers en luisteraars een gezond en voorspoedig jaar 2017. Voor Delta wordt dit het jaar waarin de samenwerking met andere omroepen in de regio vorm gaat krijgen.
Door de overheid is besloten om de Lokale omroepen te transformeren naar regio omroepen. Met ingang van 1 januari a.s. zal dit verder vorm krijgen.

De omroepen NOOS ( Gemeente Hardenberg); Mediagroep Delta ( Gemeente Twenterand) en LODON (Vechtdal FM en Vechtdal Leeft, Gemeente Ommen en Dalfsen) hebben besloten met instemming van de Gemeentebesturen een regio te vormen vanaf 1 januari. De NLPO is hiermee inmiddels ook akkoord gegaan.

Deze omroepen hebben besloten vanaf vrijdag 13 januari van 18 uur tot 19 uur wekelijks een politieke uitzending plaats te laten vinden, die gelijktijdig via de drie omroepen wordt uitgezonden. De bedoeling is dat die tot medio maart in het licht staan van de verkiezing van de tweede Kamerleden.
We spreken over 140.000 potentiële luisteraars en kijkers ( TV beelden kunnen ook worden gehanteerd), waarbij luisteraars in de gelegenheid worden gesteld in te bellen om vragen te stellen aan politici die op de lijst staan, die in de uitzending zich kunnen presenteren, onder meer via interviews.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›